Come together… også næste uge!

Når Gaby Porter bemærker at størstedelen af museernes ressourcer går til interne opgaver – drift, løn osv. er det også samtidig en understregning af nødvendigheden af at tænke anderledes og på tværs for at maksimere udbyttet. Det er bla. det vi foretager os i disse dage. Men det gælder også om at tænke på tværs af institutioner, dele viden og kompetencer – mere og hyppigere end tre dage på Nyborg Strand!

På det nye virtuelle formidlingsmøde på formidlingsnet.dk vil vi prøve at fastholde den energi og de positive vibrationer der fylder salen i Nyborg og fungere som talerør for alle formidlingsnetværkets medlemmer – dvs. dig! Du kan kigge forbi og registrere dig som bruger allerede i dag! Du kan deltage eller blot følge med i diskussionen og være med til at kvalificere det vi går og laver til dagligt… dagligt…

Husk: på formidlingsnet.dk er der formidlingsmøde hver dag 😉

2 comments to “Come together… også næste uge!”
  1. I forbindelse med dette er det vel på sin plads at dele erfaringerne fra disse tre dage med de kolleger, der er blevet “hjemme” på museet eller institutionen. Til et personalemøde eller lignende vil et kort referat og eventuelt noter (i en museumswiki!) være meget brugbare.

Skriv et svar