• About

  2 Responses to Gode vandreudstillinger

  1. 11. december 2008 at 23:20

   Seksjon for formdling i Norges Museumsforbund prøver å holde oversikt på institusjoner som formidler vandreutstillinger i Norge. Men det finnes nok flere enn de få som står på listen vår:
   http://museumsnett.no/sff/lenker.htm#utstillinger

  2. 19. december 2008 at 19:50

   Godt spørgsmål. Jeg savner også et centralt sted med markedsføring af vandreudstillinger. Måske formidlingsnettet.dk fungere som et godt sted at få en oversigt over landets vandreudstillinger eller også skulle ODM have en oversigt?
   Jeg kan fortælle dig, at Greve Museum netop har lavet en vandreudstilling med titlen “Hedebosyning – en verden af variationer” med tilhørende katalog på dansk/engelsk og undervisningsmateriale. Udstillingen skal til Holbæk Museum efter nytår. Du kan se mere på museets hjemmeside http://www.grevemuseum.dk. Folder med nærmere oplysninger kan rekvireres ved kontakt til Greve Museum: adm@grevemuseum.dk. Ydermere har Greve Museum lavet en semi-vandreudstilling “Historien om gåsen” som består af udstillingsbannere, fotostater, udvalgte genstande og undervisningsmateriale. Udstillingen kræver, at det pågældende museum supplerer med genstande fra egen samling eller indlån fra andre museer. Oplysninger om denne udstilling kan fås ved henvendelse til kirsten@grevemuseum.dk.

  Skriv et svar