Bedre Byggeskik-udstilling i Second Life

De af os, der var på “faglig Fuglsø”, mødte avataren Doctor Asp i Wonderful Denmark, som var i fuldt sving med at lave en lille udstilling om Landsforeningen Bedre Byggeskik. Nu er udstillingen færdig og består dels af en række plancher med textures fra “Boligbogen” (1926). Men selvfølgelig er der også 3D-elementer, som udnytter SL-mediets muligheder lidt bedre ;-). Nogle virkeligt kære små modelhuse, som viser de forskellige hustyper. (I princippet kunne man naturligvis også bygge dem i fuld størrelse, så man kunne gå rundt i dem, men her er konceptet en “miniature-model-udstilling)

Man kan se billeder af Bedre Byggeskik udstillingen her på Wonderful Denmarks website, men man kan naturligvis også besøge den i Second Life, hvor adressen er http://slurl.com/secondlife/Wonderful%20Denmark/182/204/22. Man skal lige oprette en avatar først, hvis man ikke har én, men så snart man har gjort det, bliver man “transporteret” lige hen til udstillingen.

Men hvis nogen har lyst, kunne vi evt. mødes? Send evt. en mail så kan vi prøve at aftale et tidspunkt. Jeg viser jo også gerne “Historiens 2. Hus” frem… og er altid på jagt efter nogen, der kunne have lyst til at være med til at lave en særudstilling i SL 😉

Skriv et svar