Collapsible Panels in Repeating Region in Editable Regions

Okay, ved godt I alle er på CMS og derfor er ligeglade. Men hvis man nu, på god gammel Dreamweaver-vis laver en nested template, og gerne vil have collapsible spry-panels i en repeating region i en nested template – hvordan dælen får man det så til at virke? Godt nok er menuen i de sider den nestede template generer, men der er ikke meget “collapsible” over dem.

2 comments to “Collapsible Panels in Repeating Region in Editable Regions”
  1. Nej vi er ikke allesammen på cms 🙂 jeg arbejder i Flash, hele vores web er en swf fil embedded i en html… Jeg kan se du ingen svar har fået, det er bare så træls når man kører fast – jeg har kigget mig lidt omkring men har heller ikke kunnet se hvordan du kommer videre, men jeg er nu heller ingen ørn til DW. Er der ikke nogen tekniske fora hvor der kan findes hjælp? Jeg har haft stor glæde af flashforum.dk i opbygninget af vores website. Håber du får løst problemet og fortsat god dag!

Skriv et svar