Come together

Programmet for ODMs formidlingsseminar er nu blevet offentliggjort. Det er det formidlingsmøde, der plejer at være om foråret på Fuglsø, men som I år vil blive holdt på Nyborg Strand. Programmet kan ses her: http://www.dkmuseer.dk/public/dokumenter/Internationalt%20Formidlingsseminar%2008/ProgramInterFormidlerseminar2008.pdf?k=20080114

Der er noget for os museodigitalister, bla vil Mike Stubbs, Head of Foundation of Art and Creative Technology i Liverpool komme den 27/3 og tale om museernes interaktion med samfundet og dagen før taler Kevin Walker, forsker ved London Knowledge Lab under Institute of Education, University of London om “Designing meaningful learning activities with technology”.
Som også før nævnt i dette forum vil der i forbindelse med seminaret være tid til at vi i det digitale formidlingsnætværk kan mødes og arrangere et oplæg/møde for os selv. Det kan ske tirsdag den 25/3 fra 17.15 til 18.30.
Jeg foreslår at vi debattere her hvad vi kunne tænke os at fokusere på i den time og at der fredag den 8/2, når nogle i netværket mødes i Roskilde bliver fundet en der samler forslagene og står for at beslutningen bliver taget for indholdet den 25/3.

2 comments to “Come together”
  1. Jeg synes det ville være relevant at diskutere nordisk forum for digital formidling, herunder Nodem. Det passer godt med det internationale islæt i Fuglsø denne gang, og jeg synes det er vigtigt at Danmark blander sig et sted hvor vi normalt er meget fraværende. Jeg kan ikke selv komme d.8., desværre.

  2. Jeg er enig med Mikkel i at Nodem er vigtigt.

    Men jeg ville også gerne to andre ting: dels min helt aktuelle kæphets de virtuelle verdener, men jeg synes også at det kunne være interessant at diskutere brug af sociale medier på et lidt mere strategisk niveau.

    Må med stor skam og overordentligt røde ører melde, at jeg desværre heller ikke kan komme til Roskilde. Jeg sidder i toget på vej hjem fra Östersund, hvor jeg skal holde oplæg om kulturarv 2.0

Skriv et svar