Det nye smk.dk er i luften!

Så er det nye smk.dk oppe, og jeg er da heldigvis ikke spor misundelig ;-). Jeg synes, at sitet er et godt eksempel på, at man kan komme overordentligt langt med eksisterende indhold. Det nye smk.dk rummer faktisk masser af  “den gamle” information men det hele er sat sammen på en ny måde – så det hele virker meget nyt.  Især synes jeg, at det virker godt, at alle de forskellige spil er samlet i nærmest en lille “sektion” for mikrospil.

Det nye site er informationstungt, men virker alligvel lettilgængeligt og har en forside, der både er flot og indholdsrig. Sidernes opbygning er den klassiske “tredelte”: menu, indhold, supplerende info, m.m. Det passer sådan én som mig fint – og samtidigt bemærker man, at  de grundindformationer, som fx adresse etc. der for få år siden ville have fyldt godt op i synsfeltet lige midt på forsiden, nu – på den moderne måde – er flyttet ned i bunden. Og jeg kan især godt lide nyhedsområdet, der har en del “blog-feeling” over sig i opsætningen, med rss og en “tagcloud-lignende” kategoriboks i højre side. ( Men…. jeg synes at jeg mangler en deleknap? Eller er det mig, der bare ikke kan se?)

Jeg glæder mig virkelig til at følge det flotte nye site videre frem, ikke mindst de sociale dele. Stort tillykke til folkene i Sølvgade med det nye smk.dk!

2 comments to “Det nye smk.dk er i luften!”
  1. Kære Charlotte,

    Tak for roserne. Deleknappen er der, den er designet ind, så den ligger sammen med “print” og “send” i øverste højre hjørne af normalsiden. Pænt, men ikke custom. Så måske du er første brugertest, der viser, at vi skal finde en anden løsning her 😉

  2. …øh ja, nu kan jeg da også godt se den!

    Det var bare mig, der var blind som en muldvarp og kiggede efter dén med hele sildesalaten af små ikoner.

    Men der bliver flere og flere, der laver det pænt, sådan som I har gjort, så jeg tror, at det er et spørgsmål om tilvænning. … og så at se ordentligt efter, naturligvis …

Skriv et svar