Første danske museum på Facebook

Teknisk Museum kom først med at oprette en museumsprofil på Facebook!

Siden 19. januar har museet i Helsingør haft en profil, og har nu foreløbig 12 fans, men endnu ingen ratings. Desuden er der naturligvis adresse, m.m. kontaktinfo men også eventkalender.

Find teknisk museum på facebook her!

Fortæl endelig videre her på bloggen om hvordan det går – og gerne en lille tutorial….?

4 comments to “Første danske museum på Facebook”
  1. Medicinsk Museion fik en profil 14. december 2007. Vi har oprettet profilen for at undersøge, hvilke muligheder det giver at tænke “venneforening” i facebook- regi. Forløbig har vi vist kun 3 fans, og det skyldes muligvis, at undertegnede, der har oprettet profilen, ikke selv er nogen ivrig facebook-bruger. Udfordringen er at blive synlig.. det er min oplevelse, at search-funktionen er meget tilfældig, så folk har svært ved at finde os.

    Her er vi, hvis nogen har lyst til at blive fan:

    http://www.facebook.com/pages/Copenhagen-Denmark/Medical-Museion/6503982402

  2. UPS – undskyld til Museion! man kunne næste sige selvfølgelig var I først ligesom med blogs. Beklager at jeg ikke har set jer – men jeg kan jo skyde skylden på søgefunktionen … og på at I ikke sæl´ har skrevet om det her på bloggen.

    Det er iøvrigt underligt med så vanskeligt tilgængelige søgefuntioner. Jeg synes heller ikke at facebooks er helt god, og det er det samme jeg oplever i Second Life, at der er langt til dét vi kender fra Google.

Skriv et svar