Formidlingsnet – revamp

Så er der nye boller på formidlingsnet-suppen. En række nye tiltag såsom social-login (brug din facebook eller google profil til at logge ind), arrangementskalender og videoside kommer forhåbentlig i god brug!

To væsentlige nyskabelser er kalendersiden og videosiden. Begge dele er til en vis grad selvforklarende, men de får alligevel lige et par ord med på vejen; For den førstes vedkommende er det hensigten at alle opslag der vedrører seminarer, møder, konferencer, kurser, udstillingsåbninger og snart set hvilket som helst arrangement kan slås op her. Det foregår meget enkelt ved at logge ind og oprette et arrangement ved at benytte linket i rullemenuen under ‘+ Nyt’ i den grå bjælke øverst på siden.

Den anden side vi har brugt tid på  er videosiden. Denne samler de seneste års arbejde med at dokumentere især ODMs formidlingsseminar i levende billeder. Der er også ambitioner om at udvide denne med kortere indslag, interviews m.m. Det håber vi I vil være med til.

Generelt er layoutet forenklet, alle indlæg får tildelt et standard billede – det kan du med fordel selv styre i højre sidemenu når du opretter et indlæg. Scroll ned og ‘Vælg indlæggets thumbnail’ når du opretter nyt indhold.

Det var det for nu… mere kommer til. Skriv din kommentar herunder eller brug #formidlingsnet i dine tweets. Indtil da: happy sharing!

Vh. Tore og Rune

4 comments to “Formidlingsnet – revamp”
  1. Lille detalje vedr. profilbillede: har du ikke oprettet dig en gravatar (er ordet volapyk så har du sikkert ikke) så kan du ved at tilføje din facebook URL nederst på din profilside anvende dit FB-profilbillede her på siden også. Scroll helt ned og smid linket ind i det dertil indrettede felt – så kører det for dig!

Skriv et svar