Konference

Første dag på NODEM 08
Den islandske natur er simpelthen ærefrygtindgydende..hvis det ord findes.
Fortroppen af den danske delegation til NODEM 08 oplevede dybe fjorde, en forladt hvalfangerstation, og vandfald grebet i luften af frosten.

Til aften bød direktøren for det islandske Nationalmuseum velkommen til konferencen, og mange af deltagerne fik lejlighed til at møde hinanden før konferencen åbner. Mange skandinaviske deltagere, herunder ca. 20 danske museumsfolk, nød godt af jazz, lokale drikke og pindemadder. Stemningen var god og vi glæder os til de næste to dage, hvor der udover gode oplæg også er en plan om at få arrangeret at NODEM kommer til Danmark i 2008.

2 comments to “Konference”
  1. Håber at I hygger jer deroppe og får nogle fagligt udbytterige dage.

    Jeg synes at der er rigtigt mange spændende oplæg. Flere kredser jo om 3D-simuleringer, og jeg synes det ville være spændende at høre om det hvis du har mulighed for evt. at skrive lidt om, hvordan oplægholderne vurderer den traditionelle 3D-simulerings “single-oplevelse” i forhold til den interaktion, som man kan få ved at bruge virtuelle verdener. Fx ifht. oplægget fra fredagens keynote Torfi F. Ólafsson.

    En anden ting som er interessant er oplægget om on-ine audioguider. Hvis der er noget statistik eller brugerundersøgelser af hvordan det benyttes kunne det være fedt med et link.

    Og så har jeg tænkt på hele SEO-problematikken også. Er det noget man snakker om?

Skriv et svar