Mødedato i August

Er det mon udtryk for almindelig overophedning og trang til ferie, at der kun er fire der har givet deres ønsker om en potentiel mødedato til kende? Næppe… Jeg har selv ‘stemt’ 3 gange – men jeg er tilsyneladende blevet slettet op til flere gange… Det lader også til at være tilfældet med flere andre jeg synes at have set på listen. Enten er det et sikkerhedsproblem, dvs. at en/flere synes det er morsomt at slette folk fra listen. Eller også er det en fejl i doodle. Men et problem ikke desto mindre!

9 comments to “Mødedato i August”
 1. hrmm… jeg har også undret mig, men troede faktisk at det skyldte årstiden.. at folk ændrede på deres indtastninger pgr. af rejseplaner og hvad véd jeg.

  Hvad kan vi gøre? Vi kan vel lave en ny doodle og så lade være med at lægge linket offentligt? Det er vel det eneste vi rigtigt kan stille op. Men hvis der er én der morer sig med at slette andres indtastninger, så gid han må blive ramt af fæle forbandelser!

 2. Der er tydeligvis lige mange der kan mødes mandag den 13. august og torsdag den 16. august. Jeg skal til Berlin om torsdagen for at se den nye udstilling “Objects in Transition” (ved Max Planck Institute for the History of Science, Dahlem) — så hvis I stadigvæk er interesserede i at jeg er med og fortæller om vores erfaringer med Biomedicine on Display-bloggen, så skal det altså være mandag den 13.

 3. Hej Alle

  Blot en opfordring til, at vi snarest muligt beslutter, hvornår mødet i august skal afholdes og hvad der er på programmet.

  Hvis mødet skal holdes på Museion, skal det være i første halvdel af måneden. Og hvis Thomas skal holde et kort oplæg om bloggen, er d. 13 august, den bedste dag.

  Hvis I foretrækker, at mødet holdes senere på måneden og dermed et andet sted, er det også helt fint. Det ville bare være rart med en tilbagemelding snarest muligt.

  Mange sommerhilsner

  Rikke

Skriv et svar