Mødeindkaldelse til d. 13. august fra 13-15

Thomas og jeg glæder os til at se jer på Medicinsk Museion
d. 13 august.

Vi forestiller os, at Thomas indleder med et indlæg om museets erfaringer med brug af bloggen “Biomedicine on Display” fra 13-13.30.

Men hvad der ellers skal være på programmet, vil jeg gerne have nogle ideer til. Så vidt jeg husker, nåede vi ikke alle punkter sidste gang. Så måske vil Erling følge efter med hans oplæg og resten af tiden kan være åben til fri diskussion og nye input. Jeg ville rigtig gerne høre om Mikkels oplevelser på Museums and the web konferencen, men måske har alle andre hørt om dem på Kulturarvsstyrelsens temadag?

I finder Medicinsk Museion i Fredericiagade 18, en sidevej til Bredgade. I må meget gerne melde tilbage til mig, om I kommer inden d. 9. august: rv@mm.ku.dk. Hvis I har tid og lyst, viser jeg gerne rundt på museet efter mødet.

4 comments to “Mødeindkaldelse til d. 13. august fra 13-15”
 1. Jeg tror at Rikke har ret i, at vi ikke skal overfylde vores dagsorden … er vi ikke blevet lidt kloge af skade fra sidst? ;-))

  Kunne man forestille sig:
  13-13.30 Thomas: erfaringer med brug af bloggen “Biomedicine on Display”.

  13.30 – 14.00 Erling lærer os at lave mobilside (igen 😉

  14.00 – 15.00 Fri leg
  Kunne vi forestille os, at man meldte sig her på bloggen først, hvis man synes at man har noget, man vil fortælle om?

  Mikkel vil givet gerne fortælle og der vil altid være korte orienteringer.

  Men jeg kan også se at Tore – ny mand fra Roskilde – kan komme. Vil vi ikke godt høre om den digitale side af Havhingsten???

 2. Mit indlæg — om vore egne blogerfaringer — vil blive ret kort. Og jeg synes ikke der er nogen grund til at bruge særligt meget tid på Medicinsk Museions blog specifikt, men hellere dreje over til en mere generel diskussion om blogmediets potentiale for museumsverden. Var der nogen, der var med til sessionerna om blogging og museer i San Francisco?

Skriv et svar