Mobilformidling – part 3½

Man glæder sig i disse dage over den ret fine omtale Struer Museum får i de landsdækkende medier!

Se nu her på DR, og her på selveste Computerworld! Hvilket får mig til at tænke på om vi har et medlem fra Struer – og hvis vi ikke har, burde vi så ikke have det? Og måske kunne man så lokke vedkommede til at komme til mødet og fortælle om projektet?

4 comments to “Mobilformidling – part 3½”
 1. Jeg er mere end enig, og har faktisk allerede spurgt én derovrefra. Men han er ikke helt sikker på, at han synes at han har tid. Det er måske fordi de har så travlt med alle deres digtiale tiltag 😉 Men jeg prøver igen. Ellers kunne vi måske få Torben Holm over at fortælle?

  Eller vi kunne – selvom det jo er et rædselsvækkende perspektiv for undertegnede ærkekøbenhavner: lave en tur til Struer for at få syn for sagn?

  Det er også meget interessant at se på deres hjemmeside at de pt. søger en it-udviklingschef. It-medarbejder og it-chef er jo set før, men ordet udvikling får da én til at spærre øjnene en lille smule op. Ingen tvivl om, at Struer bliver værd at holde øje med.

 2. – så fik jeg læst interviewet. Det er lige hvad vi har burg for, den langsigtede og fælles vinkel. Lad os se om man kan udvikle idéen på tværs, måske her i webforum. Vi kunne invitere en fra struer til en diskussion af fremtidsperspektiver. Og så lige en rettelse: Det er ikke den første GPS-formidling i DK – det var Nordic Handscape for et par år siden..

  I øvrigt godt at du er tilbage Rune, efter lidt tids stilhed,,,

 3. Som Mikkel nævner, så har der i de sidste par år kørt et pilotprojekt som til forveksling ligner det beskrevne. Det hed Kulturpilot Danmark, og havde Nationalmuseet og Kulturarvsstyrelsen som aktører – og var i øvrigt en del af det nordiske Handscape-projekt.
  Jeg fik i sin tid demonstreret Kulturpiloten, og mit umiddelbare indtryk var, at ideen var god men at udførelsen var præget af børnesygdomme og teknologiske løsninger som til dels stadig var i en udviklingsfase.
  Derfor kan det godt bekymre mig lidt, når de gode folk i Struer præsentarer deres projekt som noget helt nyt. Ikke fordi de ikke må få kredit for at være nytænkende. Men mere fordi det forhåbentlig ikke er udtryk for, at man nu går i gang med at opfinde den dybe tallerken fra bunden….?

  MVH Lars

Skriv et svar