Museums and the Web 2008

Hej,

Nu er programmet og papers for MW 2008 online. Fra den danske andedam er Johan fra Københavns Bymuseum på med artiklen “Approaches to presentation of cultural heritage information in the ALM-area in Denmark and Scandinavia” Og fra SMK bidrager vi med: Teens connect to art and each other at Young Peoples’ Laboratories for art. Hvis I kender til flere danske bidrag – eller sidder derude og skal selv af sted, så sig endelig til.

2 comments to “Museums and the Web 2008”
 1. Hej Anne,

  Så er jeg tilbage fra 3 måneders barsel. Herligt at være væk og herligt at være tilbage. Og sikke et supertjekket nyt forum der er dukket op i mellemtiden. Ros til jer. Indtil videre har jeg kun nasset på jer andres link og gode råd.

  Museums and the Web ser spændende ud. Jeg har aldrig været så heldig at være med, men vil se om tiden og pengene kan findes. Plejer der at være en lille dansk delegation, der tager afsted – eller ses man bare dernede?

  Bedste hilsner,
  Lars Ulrich

 2. Hej Anne

  Undertegnede fra Medicinsk Museion skal deltage i konferencen, dog uden selv at præsentere noget. Jeg landede i Montreal lørdag og varmer op til konferencen med et par dage i Ottawa. Skal deltage i pre-konference udflugten til Ottawas Science and Nature-museer i morgen, tirsdag, og kommer så til Montreal tirsdag aften. Kan rapportere at vejret er intet mindre end strålende sol og sne.. koldt, men meget lyst. Jeg glæder mig til konferencen og er særligt på jagt efter inspiration inden for blog-området, så mit første officielle programpunkt er deltagelse i onsdagens formiddagsworkshop “Using Blogs Effectively Within Your Organasation”.
  På gensyn i Montreal,
  Bente , Medicinsk Museion

Skriv et svar