Oplæg om kursusønsker

Jeg har lovet at prøve at samle vores fælles forskellige indspark om kursusønsker til ODM.

Jeg har nu lagt et forslag til sammenskrivning ovre under “Dokumenter” og alle er meget velkomne til at kommentere. Jeg har lavet en indledning, hvor jeg har beskrevet forslaget om at inventere og undersøge museernes hjemmesider og behov samt en mere konkret del, hvor jeg har prøvet at dele op i fire grupper; teknik, hands-on, strategi og workshops.
Hvis én ville formulere noget i forlængelse af forslaget om mobil (Susanne?) ville jeg være glad.

Det ville også være lækkert at få indspark til gode undervisere. Det skal jo ikke bare være os selv, selvom der er nogle af områderne hvor vi godt kan, så vil det da være endnu bedre at få nogle udefra, så vi rigtig kan mærke suset fra stepperne?

One comment to “Oplæg om kursusønsker”
  1. Godt initiv, Charlotte! Jeg synes der kunne være gods i at tage blogs som en case, fordi der er blevet lavet en spændende undersøgelse af museumsblogs – og det strategiske aspekt er også rigtig vigtigt.

    Vi kan måske vende det d.8.?

Skriv et svar