Overflytning af Google Analytics

Da jeg sidste år oprettede Google Analytics på www.jagtskov.dk, gjorde jeg det på min egen gmail. Jeg lavede senere vores intranet, hvor jeg samtidig oprettede en ny gmail i museets navn, hvor vi blandt andet har vores vores fælles kalender med mere. Er der nogen, som ved, om man kan overflytte Google Analytics kontoen fra én gmailkonto til en anden?
P.S Vi har også fået prikker på Bornholm nu på vores Danmarks kort.

3 comments to “Overflytning af Google Analytics”
  1. Mig bekendt er det ikke muligt at overflytte analytics fra en googlekonto til en anden. Du kan derimod dele den ‘gamle’ konto med andre brugere. Jeg tror det eneste du kan gøre er at begynde forfra med at koble en ny analytics på din nye googlekonto!
    Du har trods alt stadig adgang til dine gamle data, men du ofrer til gengæld mulighederne for at sammenligne med det forløbne års data… Dybest set er det vel et spørgsmål om hvad der er vigtigst: at analytics bliver koblet på museets konto (og bliver personuafhængigt), eller mulighededen for at have sidste års data med i dine analyser fremover!

  2. Dette er bare en overvejelse… men hvis du nu opretter den nye e-mail som administrator i stedet for blot at dele data med vedkommende? Så ville vedkommende jo i princippet have samme rettigheder til kontoen. Så længe du bare ikke sletter den gamle konto, vil det jo fungere, hvis det ellers er ok at den gamle konto fortsat er aktiv.

    Jeg tror heller ikke at man kan overdrage en konto, jvfr.:
    http://www.google.com/support/analytics/bin/answer.py?answer=72279&hl=da

  3. Heldigvis havde jeg ikke brugt den som mailkonto, så det jeg nu har gjort, er, at jeg har givet mailen et nyt brugernavn og et password og slettet min egen blogger. Desværre er vores fælles kalender og ekstra mail ikke på samme mail, som Google Analytics, men det er i hvert fald en løsning, som jeg tror kommer til at fungere.

Skriv et svar