Rejsebrev fra Charlotte

Her kommer et lille rejsebrev fra London, hvor jeg er paa studietur. Ankom i morges efter en sej tur over vandet …. jeg blev enormt soesyg, men det er jo hvad der sker naar man ikke flyver!
Vi har besoegt British Museum og det udstillingen med de kinesiske terrakottaer – bl.a med en flot rekonstruktion af, hvordan figurerne oprindeligt har set ud. Masser af color!
Vi skal bl.a. ogsaa besoege MLA og hoere lidt om aktuelle politikker, og vi skal en tur paa Science Museum og hoere om brugerundersoegelser og “new audiences”. Jeg regner ogsaa med at kunne gafle en evaluering af det meget spaendende movinghere-projekt, som jeg er sikker paa at der er nogle af jer andre, der ogsaa kunne vaere interesserede i.

..jo – og saa har jeg bemaerket en stor forskel i gadebilledet. Her er virkelig nogle museer, der har et markedsfoeringsbudget, der maa sige spar-to. Jeg var bl.a. paa en metro, der var fuldstaendigt tapetseret med bilboards for Imperial War Museum.

6 comments to “Rejsebrev fra Charlotte”
 1. Ja – Julie! Jeg synes at det er alletiders idé. Nu er jeg hjemme igen ved mit eget tastatur og behøver ikke at skrive mærkelige tegn og den slags..

  Det kunne være alletiders at tage til enten England eller Holland for bl.a. at høre om, hvordan man dét udnytter de sociale medier. Hvad virker og hvad virker ikke… dét kunne være interessant. Alle de steder jeg besøgte i London (på nær MLA 😉 var optaget af det og havde planer…

  Hmm: jeg har også overvejet noget andet. Hvad ville I andre sige til, at vi inviterede nogle af dem (+ nogle som Mikkel også kender?) til at gæsteblogge hos os?

 2. Jeg synes, at det er alletiders idé at invitere gæstebloggere. Erfaringsudveksling er guld – også over lande grænser, og det er blogmediet jo oplagt til.

  Studierejser ville være fantastisk, måske vi kunne lufte idéen hos ODM på fredag?

 3. Det er dejligt med en dosis inspiration fra den internationale museumsverden…

  …og i forlængelse heraf ville det bestemt være fint at få nogle bidrag fra den store verden på bloggen… The more the merrier…

  Men jeg kunne nu stadig godt tænke mig at få bloggen lagt over i en anden – og mere uafhængig – løsning!

Skriv et svar