swf uden tidslinje til avi?

Jeg har et rigtigt nørdeproblem. Jeg har en række swf´er, som jeg godt ville konvertere til avi (så jeg kan lægge dem på youtube).

Men de er lavet i et – iøvrigt på mange andre måder strålende – program, som ikke er tidslinjebaseret. Dvs. at alle de convertere jeg har prøvet “tror”, at der kun er én frame, som de skal afspille og optage.  Er der nogen, der har en god ide?

8 comments to “swf uden tidslinje til avi?”
 1. Ja, det skulle jeg måske også have skrevet. Det har jeg også forsøgt med, men dér er så lige den lille festlige krølle, at dem jeg har prøvet, insisterer på at åbne flashfilen i 100x100px (uagtet at den er sat til et helt andet format da den blev lavet). Så den capture de genererer er øverste venster hjørne af min swf…

  Men jeg kaster mig straks over de to du foreslår! Tak skal du have!

 2. hmm… Den rigtig “flash” fra CS3 burde nok kunne klare det?!
  Har du testet det? Elles må du gerne sende mig en testfil, så kan jeg prøve.
  Har du forsøgt i OPEN OFFICE? Jeg har ikke tjekket det, men den havde en (overraskende) funktion til konvertering af .ppt til flash – så måske!?
  Opdager for sent at indlægget er fra i sommer, så det er næppe relevant længere, men her står altså et par bud mere.

 3. Sidder med det samme problem – det meget udmærkede program Soundslide kan kun gemme i Macromedias ShockWave Flash. Filen kan godt åbnes af Adobe Flash CS3 og afspilles med lyd, men i et selvstændigt debug-vindue, hvorfra der ikke kan eksporteres til et andet format. Men Flash CS3 lukker ned med fejl, hvis man begynder nogen form for debug.

  SWFtoAVI converter behandler kun første side og ingen lyd. Samme resultat med et par SWFtoFLA convertere.

  Der er vistkun screengrabbing tilbage.

 4. Hej Jens,

  Jeg har i anden sammenhæng (Second Life) prøvet det lille og gratis CamStudio til screencapture http://camstudio.org. Jeg har ikke prøvet det i denne her sammenhæng endnu, men pønser på det. Det fungerede ikke helt som jeg havde tænkt i SL, men det skyldtes mere, at jeg fumlede rundt med avataren og vist ikke programmet 😉

Skriv et svar