Tematimer

KUAS logoDen 19. juni afholdt KUAS tematime på det Kgl. Bibliotek omkring ressourcer og kvalificering i forhold til digital kulturformidling. Det har de gjort før under forskellige overskrifter og det er ofte spændende og relevante emner der tages op. I dette tilfælde var der bl. a. interessante perspektiver og introduktion til den såkaldte FUNK model fra Emma Estborn, Media Mötesplats Malmö. MMM fungerer som facilitator og uafhængigt forum for udvikling og samarbejde mellem erhverv, kultur, uddannelse og forskning indenfor nye medier – måske en idé herhjemme også? Desuden et interessant oplæg fra Christian Schwarz Lausten (Seismonaut) om at udnytte web 2.0 redskaber i forbindelse med ide- og innovationsudvikling. For de af jer der ikke havde mulighed for at deltage kan man finde de fleste oplæg tilgængelige på KUAS’ hjemmeside her! Det gælder i øvrigt for de fleste andre tematimer der har været holdt i det regi! Deltagelse til slige tematimer kan varmt anbefales…

I parentes bemærket kan udstillingen af Sally Manns fotografier i kælderen på Diamanten også stærkt anbefales herfra 😉

One comment to “Tematimer”
  1. Kære Rune

    Tak for ***omtalen og for at gøre opmærksom på Tematimer som ressource. Vi iler med at få bragt de sidste oplæg fra det aktuelle arrangement, herunder oplæg om gratis nettjenester og deltagernes forslag til nye initiativer, der kan styrke kulturinstutionernes digitale formidling.

    Forslagene tager vi med i vores overvejelser om nye aktiviteter og i det politiske arbejde med området. Konkret i forbindelse med et kvalificerende program for de statslige kulturinstitutioner, der forberedes i løbet af efteråret og vil løbe af stabelen i 2009.

    Håber at se mange af jer til Tematimer, også fremover: välkomna!

Skriv et svar