Brugergenereret indhold på havhingsten.dk

Så er vi for alvor gået i gang med forsøget på at få vores brugere mere med på havhingsten.dk, ud over vores kommentarer til dagbøgerne, har vi nu lavet en fotokonkurrence http://www.havhingsten.dk/index.php?id=1116&L=0. Folk på ruten kan sende en e-mail ind til os, med et billede og en kommentar og få det direkte på hjemmesiden. Det er endnu engang lavet sådan, at e-mailen ryger direkte ind i cms’en. Så den der skal sidde og godkende billederne, ”bare” skal godkende teksten og billedet og derefter trykke ok, så ryger det direkte ud på hjemmesiden.
Vi satte konkurrence i gang den 1. august og personligt er jeg allerede dybt imponeret over hvor mange flotte billeder vi har modtaget.
Der ud over skal det heller ikke undervurderes at museet får adgang til noget billedmateriale, som det ville have krævet en del ressourcer at få fat i på et senere tidspunkt.
Indtil videre er vi gået fri af spam, men det kan være det kommer.
Også må jeg personligt indrømme, at det varmer utroligt meget med de søde kommentarer der kommer ind, det gør at man næsten glemmer alle de sene aftener.

2 comments to “Brugergenereret indhold på havhingsten.dk”

Skriv et svar