Formidlingskurser: Levendegørelse og kommunikation

Interesserer du dig for brugen af levendegørelse? Eller kunne tænke dig ny inspiration til arbejdet med dit museums kommunikation? Så kast et blik på nedenstående to kurser fra ODM.

Levendegørelse
Kurset er for både de erfarne, der kunne tænke sig et fagligt reflektionsrum omkring levendegørelsens fremtid, og for dem der overvejer at starte med at bruge levendegørelse på deres museum. Undervejs veksles der mellem undervisning som seminar og masterclasses, og målet er at hver deltager finder og/eller (videre)udvikler netop den form der passer til de intentioner, modtagere og rammer deres museum har.
Se program og tilmelding
Tid og sted: 28.-30. marts og 12.-13. maj, Vartov
Pris: kr. 1.500,- takket være formidlingspuljen fra KUAS
Tilmeldingsfrist: 28. februar 2011

Museumsoplevelser, kulturkommunikation og markedsføring i et nyt perspektiv
– nu i Aalborg!

Kurset er tidligere afholdt flere gange i København (læs kursistudtalelser), og afholdes nu i Aalborg. Det henvender sig til dig, der arbejder med museets kommunikation og markedsføring, og giver indføring i teorien og arbejdet med målgrupper, kommunikationsplanlægning, oplevelsesdesign, visuel kommunikation, pressearbejde og intern kommunikation. Desuden kommer du til at arbejde med konkrete kommunikationsopgaver.
Se program og tilmelding
Tid og sted: 30.-31. marts, 4.-5. maj og 9.-10. juni, Kunsten, Aalborg
Pris: kr. 1.500,- takket være formidlingspuljen fra KUAS
Tilmeldingsfrist: 1. marts 2011

Få nyt om kurser
Der kommer løbende nye kurser i det online kursuskatalog. Du får besked om dem gennem vores månedlige nyhedsbrev, så hold øje med indboksen.

Skriv et svar