Har vi et feed?

Vi har mulighed for at tilmelde vores blog til overskrift.dk der er det danske technorati med omkring 40.000 danske blogs. Men – og det er ikke særligt web 2.0 – jeg kunne ikke lige lokalisere vores RSS-feed. Jeg tror ikke overskrift.dk bruger atom, men hvis nogen kunne løse problemet så giv mig et praj, så kan denne blog blive mere forbundet med resten af Danmark – hvis vi ønsker det.

8 comments to “Har vi et feed?”
  1. Det findes og det kan man i hvert fald… Jeg fik lige taget mig sammen til at gøre det lidt mere tydeligt 😉

    Blogger kører som standard med Atom men ved at tilføje ?alt=rss efter atom-linket skulle feedet være RSS 2.0 kompatibelt.

    Jeg vil i øvrigt benytte lejligheden til lige at gøre opmærksom på servicen feedburner.com som jeg har anvendt til at tilpasse og tilføje mailabonnementsfeaturen (findes det ord?)

  2. …og så vil jeg i øvrigt anbefale dig at skifte webbrowser fra Explorer til f. eks. Firefox som bl.a. har en ret genial håndtering af RSS/Atom feeds – de kalder det ‘live bogmærker’ – men den bruger du selvfølgelig allerede?

  3. Hej Mikkel!

    Det er Bloggers (platformen som vores blog kører på) interne adviseringsservice der sender videre til bl.a. Technorati. Den har jeg nemlig slået til.

Skriv et svar