Hurra – vi må komme til Odense!

De gode webfolk på Odense Bys Museer har med Lene i spidsen inviteret os til at holde næste netværksmøde på Møntergården, Overgade 48. Det er ca. 5 minutter Odense Centralstation.

Odenseanerne foreslår følgende punkter: Organisering af IT og webarbejdet ved OBM, den nye site www.museum.odense.dk (indhold og statistik) Mikrosites som HistoriskAtlas.dk og HCA sites etc. ( Og jeg arbejder på at vi får noget at hør om SL også)
Odmus´ene foreslår den 19. eller 20. november og jeg har lagt en doodle her. Jeg lægger også doodlen over i venstre side. Det med start 10.30 er mit forslag, er det helt sindssygt for jyderme? Jeg forestiller mig i øvrigt, at vi tager egne klemmer med og holder en frokostpause?
Hvis vi har nogle ideer til ting, som vi måske særligt gerne ville høre noget om, er vi velkomne til at skrive noget om det her, som kommentar til denne post.
2 comments to “Hurra – vi må komme til Odense!”
  1. Rigtig godt initiv! Måske kunne man spørge Mediemuseet på Brandts, som vist både har erfaringer fra Second Life og planer i det interaktive. Men eller skal jeg ikke bland mig i et spændende program..

Skriv et svar