Hvordan bliver den digitale fremtid?

En klog mand sagde en gang at det er svært at spå – og især om fremtiden 😉 Men derfor ikke sagt, at man ikke skal prøve at være på forkant. Prøv at se denne film fra IBM´s softwaredag, hvor Preben Meijer fra InnovationLab har nogle spændende synspunkter på hvordan digitale indbyggere, amplified individuals og digitale indvandrere vil bruge de digitale teknologier i fremtiden. Man skal bare huske lige at tænke “kulturarvsinstitutionen” hver gang han siger “virksomheden” 😉

…og så bruger jeg lige min nyfundne evne til at linke ind i videoer – introduktionen hopper nemlig lidt

http://www.youtube.com/watch?v=c_KsZlflJt8#t=0m41s

One comment to “Hvordan bliver den digitale fremtid?”
  1. Det er spændende hvad han siger, og jeg synes allerede for mig personligt er det tydeligt at der er digitale indvandrere og digtale indfødte. Jeg kan bare se på mig selv og mine børn. Vi er jo som Preben Mejer siger hhv over og under tyve år.

Skriv et svar