KUAS lancerer verdensarvssite i TYPO3

kuasverdensarv

I anledning af verdensarvsdagene 12 og 13 september har KUAS lanceret et nyt site http://www.verdensarv.dk. Verdensarvssitet er et klassisk infosite, der rummer oplysninger om de fire eksisterende, danske verdensarvssteder; Jelling, Roskilde Domkirke, Kronborg og Ilulissat. Man kan også læse beskrivelser af de 9 boblere til verdensarvslisten, samt om arbejdet med verdensarven i almindelighed.

Sitet rummer mange tekster, et par korte videoer og små lydklip, hvor deltagere på Roskilde festivalen fortæller om deres forhold til verdensarvsstederne i Danmark (Jeg kunne dog ikke få dem til at virke på den pc, der kører Vista?). Helt nede i bunden af forsiden ligger et lille thumbnailgalleri, der linker miniaturer af de forskellige verdensarvssteder op til et Googlemap. (Så der er faktisk også lidt 2.0) 

Det ville være fedt, hvis der også kom mulighed for at dele indholdet på sitet, fx videoklippene og at sende teksterne ud i sociale netværk. Det ville også være lækkert, hvis der kom et feed om arbejdet med verdensarvsstederne. Så jeg vil i hvertfald holde øje med det nye website.

Et kort kig i maskinrummet afslører forresten, at det er bygget i TYPO3 …. hvilket nok også forklarer hvorfor en del af sitet her på premiereaftenen smutter hen på en url, der hedder noget med “linkfactory” 😉

Skriv et svar