Netværksmøde d. 29/3, kl. 13:00

Netværket Webforum: Digitale Museer (eller hvad vi nu hedder?) afholder netværksmøde d. 29/3, kl. 13:00, enten på Rosenborg, hvor Axel Harms vil lægge lokaler til, eller på Nationalmuseet, hvor Charlotte S.H. Jensen er vært.

Mødet har været planlagt i et stykke tid – men i en mere snæver kreds! Det er med glæde vi konstaterer, at der har vist sig stor interesse i at få stablet netværket på benene. Vi er lidt usikre på det faktiske deltagerantal – den korte tidsfrist taget i betragtning – og har derfor svært ved at forudse hvor meget plads vi har brug for!

Hvis du mulighed og lyst til at deltage skal du tilmelde dig arrangementet – senest d. 28/3, kl. 12.00

2 comments to “Netværksmøde d. 29/3, kl. 13:00”
  1. Kære alle,
    (jeg er ikke helt klar over, hvordan en ‘comment’ virker i dette forum – men nu prøver jeg)Jeg ville meget gerne deltage i netværksmødet, men er desværre forhindret. Kunne vi næste gang annoncere det lidt tidligere, så er der større chance for at planlægge sig fri?
    venlig hilsen Ulla Rønberg/Hirschsprung

  2. Hej Ulla,

    Ja – du har helt ret i at møder selvfølgelig skal annonceres med lidt bedre tidsfrist. Faktisk er det et møde, som vi i den lille initiativgruppe har haft taklt om et stykke tid, men som så nu bare er blevet åbnet for flere. Vi nævnte det på Fuglsø for de interesserede dér, men selvfølgelig skal vi sørge at være ud i bedre tid til de kommende møder. Ikke mindst hvis folk skal komme hidrejsende fra Jylland og andre fjerne steder 😉 (…og man kunne jo da forresten også forestille sig, at der måske var institutioner uden for voldene som vi en gang imellem kom til at besøge)

Skriv et svar