Nye koordinatorer til ODM og MiDs Formidlingsseminar

Vil du være med til at definere de kommende års Formidlingsseminarer? Vil du gerne udvide dit netværk og holde fingeren på museernes formidlingspuls?

Nu har du chancen! ODM og MiD har indgået en samarbejdsaftale om afviklingen af forårets formidlingsseminar. Det er gjort for fortsat at sikre den høje faglighed og skarpe fokus på formidlingen i Danmark og til dels i udlandet. I den anledning skal vi have udvidet den eksisterende koordinatorgruppe.

Koordinatorgruppen har følgende medlemmer:
Birgit Pedersen, museumsinspektør på ARoS og næstformand i MiD
Mie Ellekilde, projektleder i MMEx og bestyrelsesmedlem i MiD
Henrik Sell, vicedirektør på Naturhistorisk Museum i Aarhus og kasserer i MiD
Jacob Buhl Jensen, ansvarlig for efteruddannelse i ODM
Rune Clausen, Webansvarlig på Nationalmuseet og
Vi søger 3 frivillige museumsfaglige koordinatorer. Du skal være en del af museumsverdenen og det er en fordel, hvis du er medlem af MiD, men ikke et krav.

Opgaven som koordinator består primært i at definere seminarets indhold og tage kontakt til oplægsholdere og sørge for, at de inden deadline afleverer de nødvendige informationer, herunder tekster, til seminarets program. Derudover er der en række praktiske opgaver i forbindelse med afviklingen af seminaret.

Du skal dermed være klar til at påtage dig ansvaret for udvalgte oplægsholdere, både ift. indledende kontakt og opfølgende kontakt før og under seminaret.

Koordinatorgruppen mødes som minimum 4 gange i løbet af planlægningsfasen rundt om i landet. Desuden foregår der en del kommunikation mellem møderne. Transportudgifter dækkes.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Birgit (bp@aros.dk) eller Mie (mie@mmex.dk).

Send din interessetilkendegivelse til Mie inden den 1. august. Interesserede får svar hurtigst muligt herefter.

Skulle du være en af de heldige, skal du kunne deltage i det første planlægningsmøde den 16. august i Aarhus, kl. 10 til 14.

Venlig hilsen Koordinatorgruppen

Skriv et svar