Templates og Google

Er der nogen der ved, hvordan man giver web-sider individuelle titler, hvis de er baseret på en template. Hos mig er title låst i templaten og kan ikke gøres editable. Det er temmelig irriterende, når man prøver at ramme Google-søgninger.

Med venlig hilsen

Jakob, Kroppedal

4 comments to “Templates og Google”
  1. Det afhænger af hvordan I laver hjemmeside; kører I den gennem et CMS eller f. eks. GoLive, Dreamweaver el. FrontPage? Er det ikke en CMS-løsning burde det kunne lade sig gøre enten at rette din template til i programmet, eller rette sidernes title tags enkeltvis i en ren tekst-editor. Umiddelbart har jeg en mistanke om at det er Dreamweaver? – hvis det er tilfældet kan du prøve det her tip: http://www.webmasterworld.com/forum48/1537.htm

    Ellers er du altid velkommen til at ringe til mig på museet: 33155810

  2. Jeg har smugkigget i din kode, og kan se at du jo har et title-felt på alle siderne. Så det burde kunne lade sig gøre som Rune skriver. Men jeg faldt over en anden ting, nemlig at du ikke har en description. Hvis du ikke kan løse title-problematikken, så kunne du måske i det mindste lægge individuelle descriptions på siderne, og på den måde bløde lidt op på problemet?

  3. Kære Rune og Charlotte, tak for råd. Det var ganske enkelt ikke muligt at ændre i templaten, så jeg skabte en ny – og det virker. Jeg har indsat titler på siderne og skal hilse at sige, at det allerede kan ses på antallet af besøg på siden.

    Bedste hilsener

    Jakob

Skriv et svar