Frydenlundsarup – ny lækker neolitikumblog med det hele

3483298794_0791940363_tNu er blogs, you tube og flickr måske lidt old news, men jeg vil gerne henlede jeres opmærksomhed på en blog Moesgård Museum har haft i en måneds tid. Emnet er  udgravningen af en langhøj fra stenalderen. Højen ligger på Fyn ved Sarupanlægget som Moesgård har været engageret i i en årrække.

Blogmediet er jo rigtigt godt til af formidle en proces som en udgravning og denne blog er vores legeplads til det. Billederne kommer gennem vores flickrkonto og i dag køre den første video fra sitet som kommer gennem Moesgårds you tube site, hvor den er blevet lagt ud. Det hele er sat op i wordpress, bl.a inspireret herfra. Og lige så vigtigt, udgravningsholdet har taget mediet til sig og ser portientialet i denne form for formidling af en museumskerneydelse.

Besøg bloggen her:

http://frydenlundsarup.wordpress.com/

2 comments to “Frydenlundsarup – ny lækker neolitikumblog med det hele”
  1. Ja, blogs er temmelig old-school, men de virker altså stadig aldeles fremragende. Især til ting som udgravninger, konserveringer, udstillingsopbygninger og lignende, hvor man kan følge et forløb er blogs uovertrufne og bliver næppe forældede lige foreløbigt.

    Tak for linket. 🙂

    PS: I nyere WordPress-versioner kan man sætte You-Tube koden ind, nærmest som et billede. Så bliver filmvinduet vist direkte på siden, og man slipper for linket, der jo rummer en risiko for at folk kommer på afveje fra ens fantastiske side 🙂

  2. Helt enig med Benjamin, netop til emner med proceskarakter er blogmediet rigtig godt! Det ser også godt ud med kombination af flickr og YouTube – hvad redigerer I jeres videoer i Martin? Er det hjemmevideo i Windows Movie Maker eller bruger I noget andet?

Skriv et svar