Kulturformidling i en digital tidsalder

I Århus Kunstbygning kan man frem til den 9. december se udstillingen Digital Natives og i den forbindelse er der et arrangement tirsdag d. 7. december, kl. 15-17  om Kulturformidling i en digital tidsalder. Det kræver tilmelding, men er gratis og åbent for alle.

Lidt om arrangementet:
Kulturformidling i en digital tidsalder
tirsdag d. 7. december, kl. 15-17

I udstillingen DIGITAL NATIVE har en gruppe unge sammen med interaktionsdesignere og antropologer eksperimenteret med nye oplevelser udstillingsformer, gennem brug af digitale teknologier. Projektet har arbejdet med de unge som medudviklere og forsøger at inddrage publikum som deltagere, og medskabere, både af de digitale kulturer, der karakteriserer vores samtid, og af udstillingen selv. Rachel Smith, antropolog og projektleder, dykker ned i projektet og eksperimentets installationer, og inviterer til en diskussion om mulige veje for fremtidens kulturformidling i en digital verden. Moderator, Pernille Lyngsøe, Kurator, Århus Kunstbygning.
Arrangementet er åbent for alle. Der serveres kaffe, te og kage.
Tilmelding: Pernille Lyngsøe, Århus Kunstbygning, pl@aarhuskb.dk

Lidt om udstillingen:
Digital Natives er et udstillingseksperiment om og med unge mennesker, der er opvokset i den digitale tidsalder. Det er de unges hverdagskulturer der er i fokus: Hvem er de, og hvad karakteriserer dem, og findes de overhovedet?
Projektet er skabt igennem en kreativ proces med en gruppe unge menneesker fra Århus og en række partnere: Alexandra Instituttet, CAVI (Center for Advanced Visualisation and Interaction), Moesgård Museum og Innovation Lab.

Læs mere om udstillingen her  http://www.digital-natives.dk/ eller se denne lille forsmag: Digital Natives

Skriv et svar