Udflugten er udsat – hold øje herinde for ny dato: Tag med MiD til Roskilde! Slip din indre rockstjerne løs og miks en lydcocktail i lydbaren!

Er du medlem af MiD – Foreningen af Museumsformidlere i Danmark? Hvis ikke så meld dig ind nu og deltag i den spændende udflugt til Roskilde.
Send mail til dorthe.godsk@gmail.com

Tag med på MiD’s efterårsudflugt til Roskilde og prøv kræfter med interaktive, legende formidlingsredskaber i Museets for Samtidskunsts Hørbar og i Rockmuseets udstilling ROCK ME! Dagen starter et oplæg fra Rockmuseets inspektør Jacob Westergaard Madsen og senere byder museumsunderviser Dorthe Godsk Larsen indenfor i Hørbaren på Museet for Samtidskunst. Efter frokost hører vi om formidlingen på Museet for Samtidskunst og oplever udstillingen Localities. Dagen slutter med diskussionskaffebord, hvor vi deler reaktioner på dagens oplevelser og udveksler holdninger og ideer.
Tilmeld dig her: dorthe.godsk@gmail.com

Tid: Kl. 10 – 15
Sted: Museet for Samtidskunst, Værkstedet for kunst, oplevelse og nye medier, Stændertorvet 3E, Roskilde
Vejviser: Tag toget til Roskilde Station og derfra ca. ti min. til fods. Museet ligger i Det Kongelige (gule) Palæ lige ved siden af Roskilde Domkirke. Find vej: http://findvej.dk/St%E6ndertorvet3D,4000+?text=Museet+for+Samtidskunst
Tilmelding: dorthe.godsk@gmail.com
Pris: kun 100 kr. (til frokost og kaffe) Betales ved ankomst.
————————

Dagens program
Kl. 10. – 11. Oplæg ved museumsinspektør Jakob Westergaard Madsen
Hvordan formidler et museum rockmusik og rockmusikkens betydning på en interaktiv og involverende måde? Inspektør Jakob Westergaard Madsen fortæller om overvejelserne omkring museets formidling og erfaringer med udstillingen ROCK ME, der har turneret i hele landet.
Læs mere om Danmarks Rockmuseum: www.danmarksrockmuseum.dk

Kl. 11. – 11.45. Rockmuseets udstilling ROCK ME
Få en forsmag på det interaktive Rockmuseum, der åbner i Roskilde 2013. De interaktive BeatBlocks på udstillingen er et legende og involverende formidlingsredskab, som du kan se Nephew og LOC afprøve her: www.youtube.com/watch?v=l7b_Yk3TFEo

Kl. 11.45. – 12.30. Museet for Samtidskunst, Hørbar
Oplev, prøv og hør mere om værket Hørbar, hvor mediekunstneren Mogens Jacobsen har hældt lydkunsten fra Museet for Samtidskunsts samling på flasker og tilbyder de besøgende at mikse deres personlige driks.
Læs mere om og se hørbaren: www.mogensjacobsen.dk/art/hoerbar/

Kl. 12.30 – 13. FROKOST

Kl. 13 – 14.30. Museet for Samtidskunst, Localities
Undervisningen og formidlingen på Museet for Samtidskunst er bl.a. kendt for udgivelsen Nøddeknækkere til Samtidskunst, der præsenterer en række lettilgængelige greb, som kan bane vejen for et mere vedkommende og lærerigt møde med samtidskunsten. Hør mere om udfordringer ved at formidle samtidskunst og udstillingen Localities, som er en del af festivalen MY WORLD IMAGES.
Læs mere om Museet for Samtidskunst: www.samtidskunst.dk

Læs mere om festivalen og festivalens undervisning: www.images.dk

14.30 – 15.
Diskussionskaffebord

Skriv et svar